18. aug
DALA NESTE: Simen Haugen gleder seg til å spille i 2. divisjon med Brumunddal. Han har skrevet under på en ettårskontrakt. Her i kamp mot Ottestad for Storhamar.FOTO: Pål Jacobsen
 
Vant kampen om Haugen
Simen Haugen (20) har trent med flere klubber den siste tida. I går satte han punktum med en ettårskontrakt i Brumunddal.

Publisert: 12.nov.2013 04:14
Oppdatert: -
Hamar
Simen Haugen gleder seg.
- Det blir spennende. Jeg fikk muligheten til å spille ett nivå opp, og tok den. Jeg skal gi det jeg har, og det ser veldig spennende ut i Brumunddal.
20-åringen fra Furnes har trent med HamKam, Elverum og Brumunddal de siste ukene.
- Jeg drev med eksamen samtidig, så det ble litt travelt. Men først og fremst var det moro. Jeg fikk en henvendelse fra Eidsvold Turn om å trene med dem også, men da takket jeg høflig nei.
Simen Haugen scoret 18 mål for Storhamar, og er takknemlig for tida med gutta fra Hamar vest.

Takket Roger Andersen

- Jeg sendte en melding til trener Roger Andersen og takket for god hjelp. Tida i Storhamar var veldig fin, og jeg lærte mye. Det ble en del spesialøkter med avslutningstrening, og det var utrolig nyttig for meg. Jeg har lært mye fotball i Storhamar.
Simen Haugen er opprinnelig Furnes-gutt, og spilte på A-laget der for to år siden. Men så måtte de trekke laget til ferien. Så ble det HIL i halvannen sesong, hvor han også var skadet en lang periode på grunn av en korsbåndskade.
Trener Erik Wettermark er fornøyd med at Haugen blir Dala-spiller.
- Han er en spennende spiller, en spiller fra distriktet som våger å ta sjansen ett nivå opp. Det er ikke for mange av dem. Når det gjelder spilletid er det mye opp til han sjøl. Han var god i Storhamar, og 18 scoringer er sterkt. Jeg håper å få mye glede av ham. Han har bra fart, og er en bra bakromsspiss, sier Brumunddal-trener Erik Wettermark.

Pettersen fortsetter

Dala-treneren er også glad for at Rune Pettersen valgte å fortsette i Brumunddal.
Midtstopperen har trent med HamKam.
- Han har vært en bauta, og var vår desidert beste spiller denne sesongen.
Christoffer Heier Solbakken har også skrevet under på en ny kontrakt. I tillegg til å være spiller på A-laget skal han bidra i et trenerteam rundt junior- og rekruttlaget til Dala.

Brekke Skard gir seg

I går kom også nyheten om at Vemund Brekke Skard gir seg. Han har vært en midtbanesliter i Brumunddal i flere sesonger. Brekke Skard bor i Oslo.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke