buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
BEINA I VÆRET: Dansende på hendene, med føttene i retning himmelen, balanserer trikseverdensmester Anders Solum ballen på nakken.
 
Verdensmesteren holdt fotballshow
Han slo verdens triksere, og ble utropt til verdens beste av Edgar Davids og Georg Weah i fjor. I dag holdt Anders Solum show hos Montér Hamar. SE VIDEO

Publisert: 24.mai.2011 19:09
Oppdatert: -

HAMAR: Litt i skyggen av Spanias seier i fotball-VM i Sør-Afrika 2010, ble nordmannen Anders Solum kåret til verdens beste fotball-freestyler, gjennom å slå ut totalt 7000 utfordrere fra hele verden. Han vant den gjeve triksekonkurransen Red Bull Street Style Contest i Cape Town.
- Jeg vant NM i 2009, og ble dermed kvalifisert til VM i Sør-Afrika. Der stilte 64 land med 64 av verdens beste triksere. Jeg vant den konkurransen, og det er vel det nærmeste du kommer VM i fotball freestyle, forteller ballkunstneren fra Sannidal ved Kragerø.

Mandag var triksekongen på Hamar, og holdt et show som en del av sin landsomfattende Montér-turné. Der imponerte han både unge fotballgutter og aldrende byggmakere med ufattelig tekniske triks. I tillegg inviterte han en rekke unge talenter til å prøve lykken med fotballen.

Solum la opp fotballkarrieren i Notodden da de var på vei opp mot 1.-divisjon, men beholdt fotballskoene på. At det ikke ble fotballspiller av det tekniske geniet, forklarer hovedpersonen slik:
- Stilen min passer kanskje ikke så godt i norsk fotball. Jeg var litt for glad i å holde på ballen selv, og ikke dele den med andre. Det var morsommere å trene triksing enn vanlig fotball, og for meg passet det best med en individuell idrett. Nå trikser jeg på heltid, og drar rundt og holder show. Den eneste konkurransen som betyr noe er VM, avslutter entertaineren smilende.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat