buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Vi klarte A-sluttspillet
Åsmarka J15 og HamKams G15 gikk begge til A-sluttspillet. Begge lag spilte godt og det var meget fortjent at begge gikk videre.

Publisert: 31.jul.2018 18:39
Oppdatert: 01.aug.2018 10:05

Åsmarka J15 hadde et tap og en seier og måtte plukke poeng mot Oppsal på Norway cup. Jentene fra Åsmarka gjorde det de skulle. De gikk rett i strupen på Oppsal og ledet 2-0 etter ni minutter. Etter det kontrollerte laget kampen gjennom.

Åsmarka hadde noen meget gode enkeltspillere, sjøl om det var laget som vant. Først presenterte Martine Engen seg. Hun gjorde alt riktig da hun kom alene mot Oppsals keeper og det sto 1-0. Så var det kampens beste spiller som skulle vise seg fram. Julie Jeistad er en fotballklok jente. Hun ser hvor ballen kommer og har et steg få andre har. Det kom fram gang etter gang. To mål fra hurtigtoget, gjorde at Åsmarka vant enkelt.

Åsmarkas siste mål ble scoret Johanne Harby.

Dermed er Åsmarka klare for A-sluttspillet i Norway Cup som starter på torsdag.

HamKams G15 gikk også enkelt til A-sluttspillet. Tre kamper og tre seire. Alle kampene ble vunnet 1-0.

I den siste kampen mot Greipstad var også TV-kamp. Trener Tor Arne Brenne så at dette var en litt spesiell kamp for guttene. Det er ikke alle som er så heldige å få spille en TV-kamp.

Selve kampen var jevn, med HamKam som det førende laget. HamKam kunne fort ha scoret et mål eller to til. Ingen spesielle som var bedre enn de andre på HamKam, men en godt organisert lag. Kaptein Evert Windjusveen Olsen var roligheten sjøl som midtstopper og ryddet opp i stor stil. 

Eivind Olav Jortveit ble dagens mann med sin fine scoring.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat