buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Vil lage friidretts-folkefest på Hamar
Arrangørene av NM i friidrett og Norsk Tipping inviterte til kick-off for de frivillige tirsdag kveld. Det kom godt over 100 personer, som skal bidra til NM-fest på Børstad fra 2. til 4. august.

Publisert: 10.apr.2019 22:08
Oppdatert: 10.apr.2019 22:31

Det er Hamar IL og Orion som skal arrangere NM på Børstad. Leder i hovedkomiteen, Torbjørn Almlid, ønsket velkommen og alle i hovedkomiteen brifet sine frivillige gjennom de forskjellige gjøremålene.

Rundt 250 frivillige trengs per dag for det tre dager lange stevnet. Noen var helt ferske på friidrett, mens andre har vært med i en mannsalder.

Leif Engebretsen (82) kan alt om å arrangere NM og friidrett. Leif var med i 1971, første gang NM ble arrangert i Hamar. Så ble det NM igjen i 1976 og 1983.

I tillegg har 82-åringen bidratt sterkt i de 20 norgesmesterskapene som har vært arrangert innendørs i Stangehallen.

– Du kan slenge på to til, for jeg var også med da Lillehammer hadde sine norgesmesterskap, sier Engebretsen rolig.

Han er en mann det oser respekt av i friidrettsmiljøet.

Verdens beste utøvere kommer også. Brødrene Jakob, Henrik og Filip Ingebrigtsen stiller til start. Det gjør også utøvere som Karoline Bjerkeli Grøvdal, Karsten Warholm, Amalie Iuel og Isabelle Pedersen. I tillegg har vi også vår egen Jonathan Quarcoo, som per nå er Norges raskeste mann.

Før det hele braker løs i august, er det svært mye som skal gjøres. Det skal rigges opp tribuner som tar rundt 1.500 tilskuere. Tilskuerkapasiteten blir rundt 3.000 tilskuere. Det skal bygges presserom, dopingrom og storskjermer skal opp. Flere kiosker med mere skal også rigges opp. Det skal også sette opp aktiviteter for unger.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
Veteran: 82 år gamle Leif Engebretsen blir med i sitt 25. NM.
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat