buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Satser hardt: Daglid leder Frode Dalseng og Fart satser hardt for å forbedre klubben på alle områder.
 
Vil opp blant de beste
Fart gjør store endringer og omorganiserer klubben, for å stå bedre rustet til kommende sesong. I tillegg har Svein Jota kommet inn i trenerteamet.

Publisert: 25.nov.2016 18:35
Oppdatert: 25.nov.2016 18:37

Farts ledere har jobbet knallhardt etter at klubben klarte å redde plassen i 1. divisjon. Daglig leder Frode Dalseng er stolt over at klubben har kommet så langt i forberedelsene til kommende sesong.

Ny satsing i klubben

Daglig leder Frode Dalseng skryter uhemmet over hva klubben har lagt ned i arbeid de siste ukene. En blanding av gamle travere og ferskinger, jobber svært godt sammen.

– Vi har endret strukturen i klubben. Vi har etablert sport damer. Sportslig leder Magnus Sørensen skal ikke jobbe alene lenger. Han får med seg Pål-Erik Næss og Erik Glorud. En trio som skal tilrettelegge for gode treninger, gode arbeidsforhold og være til stede for spillerne. Vi har gjort det samme både på herresiden og på yngres, med andre personer selvfølgelig, fortsetter Dalseng.

Under der igjen har klubben etablert et ressursteam som gjør andre viktige oppgaver.

– Et eksempel er jo at flere av foreldrene til damespillerne våre har ordnet et godt vanningsanlegg, uten kostnader for klubben. Hva skulle vi gjort uten slike personer i klubben, sier Frode Dalseng nesten litt rørt.

Det er flere foreldre som vil jobbe for klubben. Far til keeper Marianne Aaberg – Øystein Aaberg – skal jobbe mye med marked. En utrolig viktig oppgave i klubben, ifølge Dalseng. Også på den sportslige biten, blir det forandringer.

Svein Jota inn

Herretrener i Fart denne sesongen, Svein Jota, skal være med Frode Bekk på trenersiden. En mann som kan sitt fag.

– Svein Jota er en mann vi vet hva står for. I spann med Frode Bekk, tror vi på gode treninger. Svein Jota skal ha ansvar for den offensive delen på treningsfeltet.

Hovedtrener Frode Bekk starter nok en sesong. Etter 10 sesonger er han motivert for nok en sesong.

– Jeg tror ikke folk vet hvor stor jobb Frode Bekk gjør for damefotballen. Ikke bare for oss i Fart, men i hele distriktet. Vi er glad Frode vil være med videre i klubben, sier Dalseng.

I tillegg har Fart med seg tidligere toppspiller gjennom mange år i Trondheims-Ørn, Inger Ane Hole inn på treningsfeltet. Et samarbeid med Wang Toppidrett er også klart. 12 spillere er klare for kommende sesong og flere vil skrive under rimelig raskt.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat