buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TIDLIGERE WOLVERHAMPTON-MANAGER: Ståle Solbakken.
 
Ville kjøpt tre spillere umiddelbart
Ståle Solbakken ville åpnet Uniteds pengebinge hvis han fikk styre på Old Trafford etter Sir Alex Ferguson.

Publisert: 09.mai.2013 12:35
Oppdatert: -

Den legendariske skotske manageren meldte nylig sin avgang ved sesongslutt.

- Rent hypotetisk, riktig nok, ville jeg kjøpt en veldig god sentral midtbanespiller. En Scholes-type - en ny nummer én i det leddet. Jeg ville også hentet en kantspiller, for på venstresiden går de ikke forbi folk lenger. Giggs er gammel, og både Nani og Young er veldig opp og ned. I tillegg ville jeg kanskje kjøpt en ny back, som kunne avlaste Evra - spesielt i det defensive ute i Europa.

- Ikke tilfeldig Modric-interesse

Det forteller TV2-ekspert og tidligere HamKam-, København-, Köln- og Wolverhampton-trener Ståle Solbakken på spørsmål om hvilke grep han ville gjort med dagens Manchester United-lag.

- Kanten og backen ville blitt hentet for å signalisere at her blir det sterk kamp om plassene. Og når det gjelder Scholes-erstatteren, så var det vel ikke tilfeldig at Ferguson var ute etter Luka Modric i fjor, forklarer han.

- Forandret ting for kjapt i Köln

Foruten spillerkjøp og kanskje en medbrakt assistenttrener, ville Solbakken vært forsiktig med å gjøre for mange endringer. Den ihuga Liverpool-tilhengeren har stor respekt for Uniteds fundament.

- Ja, alt er på stell i United, vet du, og jeg tror det lønner seg ikke å forandre for mye i støtteapparatet og så videre. Vi gjorde noen forandringer for kjapt i Köln, mener han.

Fundamentet settes på prøve

Hvordan tapet av Ferguson som manager vil påvirke klubben og laget, synes Solbakken blir nesten umulig å svare på.

- Men testen er hvor sterkt fundamentet til United faktisk er. Det er enkeltpersoner som har skapt, og som står for, fundamentet i en klubb, og det blir spennende å se om de klarer å stå imot når motgangen melder seg - uten Ferguson. De mister en garantist for kvalitet og det å holde alle «på tærne». Kanskje forsvinner både Giggs og Scholes helt ut av klubben etter hvert også. Det blir en ny situasjon for United, konstaterer Solbakken, som føler seg rimelig sikker på at Everton-manager David Moyes blir skottens arvtaker i «Drømmenes teater».

- Ja, ettersom det ikke er kommet noe dementi fra Everton eller andre til nå, så tror jeg det blir han. Det vil overraske meg om United ikke allerede har en erstatter klar.

Liverpool-hjertet godter seg ikke

Liverpool-hjertet hans banker - tror det eller ei - ikke ekstra hardt som følge av rivalenes managertap.

- Det bor ikke en liten gutt i deg, som nå bare godter seg over Fergusons avgang?

- Nei, det gjør det ikke. Mange rivaliserende supportere har naturligvis håpet på at dette skulle skje, men jeg som Liverpool-supporter ville heller ønsket å slå et United med Ferguson ved roret, humrer han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat