21. jul
 
Vinn muligheten til å trene med HamKam
Er du flink til å trikse med fotballen, kan du nå få muligheten til å trene med HamKams A-lag.  

Publisert: 24.mai.2013 08:08
Oppdatert: -

Det er i denne ukas Corner på HA-TV at triksekunsterne gis muligheten til å bli den som får sjansen til å trene med HamKams A-lag i sommer.

Der forteller HamKam-trener Vegard Skogheim at den som er aller flinkest med ballen vil få trene med HamKams A-lag. Og hvem vet hva som kan skje hvis det vises imponerende takter der også.

Åpen for alle

Konkurransen er åpen for fotballspillere i alle aldre som er gode med ballen. Alt fra spillere i Bondeligaen som mener de er er på høyde med HamKams toppspillere rent teknisk og for alle unge gutter og jenter i alle aldre som drømmer om en fotballkarriere i framtida og som kan vise at de behersker leken med lærkula.

Solbakken i Corner

Ellers handler denne ukas Corner først og fremst om Ståle Solbakken som i to deler er blitt intervjuet av sportsredaktør Rune Steen Hansen. Første del vises denne uka - andre del i neste uke.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke