buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
NEDTUR: Tore Brovold lykkes ikke i lerdue-VM. FOTO: HENNING RUGSVEEN.
 
VM-bronse, men norsk nedtur
Tom Beier Jensen var alene i ledelse etter fire av fem innledende serier i lerdue-VM skeet i Peru, men feilet på den siste og endte på 15.-plass. I lagkonkurransen tok Norge bronsemedaljene.

Publisert: 19.sep.2013 07:35
Oppdatert: -

Ingen av Nordmennene tok seg til finale. Ole Eilif Undseth skjøt i likhet med Jensen 121 treff på 125 skudd. Han ble nummer 14. Tore Brovold endte med 120 poeng på 19.-plass.
Jensen traff på 109 av sine første 110 skudd, men tre bom på de siste 15 sendte ham ut av medaljekampen. Etter fire serier var han alene om å ha 99 poeng, men ni skyttere tok seg forbi ham i løpet av den siste serien à 25 duer.
Bærumsskytteren traff de ti første duene i den siste serien, men så bommet han på to av de fire neste skuddene. En ny bom på tredje siste skudd slukket siste lille finalehåp.
Bare de seks beste etter 125 innledende skudd fikk skyte finale om VM-medaljene. I en spennende finale var det til slutt Jesper Hansen som var sterkest i duell med italieneren Ennio Falco. Dansken traff på alle 16 skuddene i kampen om gullet.
Treer ble svensken Henrik Jansson, som slo Giancarlo Tazza fra Italia i bronseduellen.
Ole Eilif Undseth bommet én gang på hver av onsdagens to serier. Tore Brovold skjøt seg ut av finalekampen med fire bom de to første dagene. Han skjøt fullt hus på fjerde serie, men bommet én gang på den siste.
Uansett holdt det til lagbronse for de norske herrene. De oppnådde 362 poeng, det samme som sølvplasserte Tsjekkia. Italia vant med 365. (©NTB)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat