24. aug

HAs UHØRT – i samarbeid med Hamar kulturhus

Hvilken musikkvideo liker du best? Hvilken låt liker du best? Hvilket band vil du stemme på? Bli med på kåring av årets UHØRT!

AVSTEMMINGEN ER Å AVSLUTTET.

Vi trekker ut tre personer som vinner to billetter hver til Uhørt-konserten fredag 20. november kl 18.30 – med Turboneger som headliner!

 

KANDIDATENE
(klikk på navnene for å lese mer om hvert band)

 • Kamilla November
  Kamilla Marie Iversen (22) fra Hamar.
 • Adsecula
  Jostein Risto (18), Torgrim Elvsveen (18), Tobias Lyseggen (18), Henrik Langgård (17) fra Ringsaker.
 • Decieve Me
  Stian Ripsrud (19), Sivert Steen (19), Kasper Skaaret (20), Joakim Nordholm (23), Magnus Austad Løkken (19) fra Stange.
 • Aether
  Håvar Knutsen Brennhagen, Sivert Steen, Ruben Jahren, Aleksander Melbye, Bjørn André Syverinsen fra Stange.
 • Spit of Pestilence
  Waldemar Kristiansen (17), Gaute Rosvold (15), Henrik Olaussen (21), Henrik Langgård (17) Mattis Bjørke (17) fra Stange.
 • De Gloom
  Mathias Ryberg (18), Brede Skårer (20), Håkon Gisnås Vardeberg (20), Per Aleksander Fossheim Johansen (21), Haaken Dobloug (22) fra Hamar.
 • Not Dark Yet
  Erlend Arnesen, Martin Espelund Ekse, Frida Tømmerberg, Hanna Ekre, Ola Trøen, elever ved musikklinja Stange videregående.
 • Helseskade
  Odin Sand (19), Øystein Skaaret Melby (19), Simen Pedersen (19), Samuel Harang (20), Sindre Bekkevold (19) fra Hamar.
 • Aras Hajo
  (25) fra Hamar.

 

 
Turboneger
Turboneger

 

BLI SETT
– Med Uhørt-prosjektet har vi ønsket å få unge, gode, lokale musikere fram i lyset, sier Lillebo og utviklingsredaktør Anne Ekornholmen i HA.
– Det er mange dyktige band og artister på Hedmarken, og dette er en unik sjanse for dem å presentere seg med en egen musikkvideo, sier Kent Frydenlund, arrangør og lydtekniker i Hamar kulturhus. Han presiserer at videoene vil bli sett av flere tusen lesere, og ikke minst bookingsansvarlige i distriktets festivaler. - Det finnes knapt noen bedre måte å gjøre seg sett i miljøet, mener Frydenlund.

SPILLE MED TURBONEGER
– Vi ville gjøre litt stas på de unge, lokale banda og ønska oss en av mastodontene i norsk rock som headliner på dette arrangementet. Det fikk vi, sier produsent i Hamar kulturhus, Rune Kristian Haugen, og legger til at det blir en eget område for ungdom under 18 år oppe på galleriet.

EKSTRAPREMIE: OL
– Vi vil satse på alle gode prosjekter som involverer ungdom, og ønsker å tilby vinneren av Uhørt plass i vårt festivalprogram, sier sjef for Sjoggfest, kulturfestivalen under Ungdoms-OL, Lars Erik Bratlie. Han vil sørge for at artisten eller bandet får spille foran et stort publikum, og deler ut et stipend på 5.000 kroner til vinneren.

HVA ER UHØRT?
  Hamar kulturhus
 • Ingen sjangerbegrensning
 • Gjennomsnittsalderen i bandet: under 25 år.
 • HAs lesere kårer vinnerne. De tre med flest stemmer får spille i storstua Kirsten Flagstad-salen i Hamar kulturhus fredag 20. november kl 18.30. Kvelden avsluttes med Turboneger!
 • Den kvelden avsløres også bandet/artisten med aller flest stemmer, som får spillejobb under Ungdoms-OL på Lillehammer i februar 2016 og 5000 kroner i stipend.
I løpet av sommeren og høsten er videoene spilt inn på klubbscenen i kulturhuset. HAs fotosjef, Trond Lillebo og Mathias Eek har stått for flerkameraproduksjon og klipp, mens Kent Frydenlund og Musikkverkstedet i Hamar kulturhus står bak scene og lys.
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke