13. des
FAVORITT: Spillselskapet Betsson holder Einar Busterud som favoritt til å bli ordfører i Hamar, foran Morten Aspeli og Knut Fangberget.
FOTO: Trond Lillebo.
 
Busterud stiger fram som favoritt
For en snau måned siden ga Betsson, Einar Busterud hele 4.00 i odds på at han vil bli ordfører. Nå har pipa fått en annen lyd og spillselskapet holder nå Busterud som favoritt.

Publisert: 03.sep.2015 17.16
Oppdatert: 03.sep.2015 17.28

11. august offentligjorde Betsson.com ordførerodds for alle kommuner i landet. Fortsatt er Nils A. Røhne blant de sikreste kortene i følge spillselskapet med 1.01 i odds. Anita Ihle Steen regnes også som soleklar favoritt i Ringsaker med 1.03 i odds.

På Hamar har imidlertid pipa fått en annen lyd. I midten av august hadde spilleselskapet Morten Aspeli som soleklar favoritt med 1.25 i odds, Einar Busterud med 4.00 og Knut Fangberget med 15.00. 

Nå er imidlertid fordelingen slik:

  • Morten Aspeli                     2.20
  • Einar Busterud                   1.70
  • Knut Fangberget              10.00

- Vi endrer oddsen mest på grunn av mange spill på Busterud. Våre oddssettere har også lest at By- og Bygdelista er på vippen mellom blokkene og Einar Busterud fort kan komme til å forhandle inn seg selv som ordfører, skriver PR-manager i Betssongroup Mikael Mellqvist i en mail til HA. 

- Det er sjelden jeg er enig med Betsson, men denne gangen gjør jeg et unntak, sier Busterud og ler godt.

 - Du mener selv du er favoritt?

- Jeg føler det går veldig bra for tiden. Jeg får en veldig god følelse når vi står på stand og hører hva folk sier, svarer Busterud.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke