16. sep
På vippen?: Katrine Aalstad, Miljøpartiets listetopp.
 
Flere vippepartier
Mange småpartier kan havne på vippen.

Publisert: 08.sep.2015 06:18
Oppdatert: 08.sep.2015 06:18

Det gjelder Senterpartiet, Miljøpartiet, SV, Rødt, KrF, Frp og Pensjonistpartiet, avhengig av valgresultatet. Ingen har bundet seg så langt. Toppkandidat Katrine Aalstad i Miljøpartiet synes målingen er oppløftende for dem.

– Vi vil støtte dem som kommer oss mest i møte på klima- og miljøområdet, sier Aalstad, som ikke legger skjul på at en formannskapsplass også er interessant.

Senterparti-topp Ivar Skramstad er også kjempefornøyd med målingen, som gir Sp to mandater i kommunestyret. De har de siste periodene hatt én eller ingen.

– Senterpartiet er ikke fremmed for et sideskifte, men vil ikke bli nikkedokker for By- og bygdelista eller Høyre. Vi vil snakke med begge blokker. Så får vi se hvor vi får størst gjennomslag for våre saker, sier Skramstad.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke